peknen ke x??

Saya xde simptom peknen yg serius..... Kdg bgun pun x percaya saya peknen...... Cramp kat ari2 pun kdg2 je....... Risau pulak saya.....saya asyik tnya husben btol ke saya peknen.... Bos dh x bagi saya buat keje berat..... Ada x mom2 dlm ni yg dh peknen tapi masih ragu2 dia peknen??? #7tahunpenantian

peknen ke x??
2 Balas

cuba cek lg urine guna jenama blue tu,itu jelas klu mmg kita pegnen..tntg simptom alhamdulillah klu xmengidam terok..hehe..

bila dh lama ttc mmg xcaya sis,sy 6 taun tggu..pun mcm xcaya

5y ago

aamin,mudah mudahan..