Week39 doakan saya dan baby ye mommy semua

Saya week 39 false contraction je belum lagi ada tanda tanda nak bersalin. Doakan saya and baby ye mommy semua. Semoga yang baik baik juga buat mommy semua. InsyaAllah Amin

36 Balas

Mesti resah menunggu kan.. Camtu lah dulu rasa.. 39w takde tanda risau dah.. Tak sabar nak bersalin.. Takut overdue... Takut kena paksa.. Hehe... Apa pun moga selamat bersalin nanti...

Sama 😔 39weeks1day false contraction je . Bila la dia nk keluar . Tak sabar nk jumpa 😭 In shaa allah . Aamiin🌸

Samalah kita sis..saya 38w 3d pun still xde tanda, asyik false contraction je..x sabar nak jumpa baby

sy pn...39weeks3hr da,tande bru ade cket2 baby krp mengeras tp jln blm ade,doakn ye

Sama la sis sy 39w6day kejup je dtg sakit contraction tu aamiin harap dpermudahkn

Sabar yer mommy. Sy pun 40 minggu 3hari baru selamat melahirkan baby girl.

Inshallah...semoga dipermudahkan..hope baby n mommy sihat2 saja..

InsyaAllah.. Semoga di permudahkan segalnya.. Aamiin..

Aamin..semoga dipermudahkan segala urusan sis..

Semoga dipermudahkan dan selamat semuanya sis.