Kurang selera makan

Saya turun berat badan mendadak sedangkan saya mahil makin hari bayi makin membesar ,mengapa ?

2 Balas

Muntah ke bila makan? Tak lalu mkn smp berat turun? Klu tak muntah tp cuma x lalu, paksa diri mkn juga. Sbb ape kita mkn, nutrisi utk baby. Bila kita preg ni, bkn mkn ikit suka kita. Kita mkn utk baby sihat dlm perut

sama sis. sy masuk 4 mth tp msh tiada selera mkn. tp sy usahakan mkn buah-buahan, minum susu dan biskut. yg penting ada alas perut sbb nak mkn ubat yg kk bg.