Hi momy, just nak tnya.. jgn kecam ye

Saya ttc anak no 2.. kalau ikot apps period, bulan ni dah lewat period 4 hari.. dah check upt, masih negetive.. mungkin hormon x stabil sbb jenis period x teratur lepas bersalin tapi ad kuar keputihan mcm ni.. dah banyak kali kuar.. cuma nak tahu, if keputihan mcm ni means nak period ke?? Maaf gambar agak kotor sedikit.. #seriusnanya #ingintahu #TTC #pleasehelp

Hi momy, just nak tnya.. jgn kecam ye
2 Balas

nampak macam egg white. ni biasa baru subur. kalo pengalaman saya kalo nak period akn keluar keputihan yg pekat & tebal. nanti bila2 boleh join grup ni ok..kat sini boleh tanya or nak beri apa2 info pon boleh..dalam ni ada mereka yg tgh ttc, prgnt, pantang & sedia ada ank. nanti boleh klik link bawah ok https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

2y ago

hari tu dah kuar egg white lebih 2 hari.. lepas tu ni kuar lagi.. perut sengugut n sakit pinggang.. tapi x period lagi.. hari ni dah hilang pulak sengugut tu.. 😅

mcm eggwhite