Keluar cair di faraj berwarna hijau Kuantiti yg banyak

saya tgh hamil 29week nk tnya normal ke keluar cecair di faraj berwarna hijau kekuning tp Kuantiti yg banyak😖 sgt.#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

7 Balas

Ni keputihan yg ada jangkitan kuman dh. Kena segera jumpa doktor, dptkan ubat atau rawatan. Kalau dibiar, boleh jd punca air ketuban pecah awal. Ni doktor yg bgtau saya.

3y ago

Betul tu.. Kalau dibiarkan lama nanti bahaya

refer klinik puan. tanda jangkitan tu klu warna hijau, tak sesuai untuk ibu dan kandungan. moga dipermudahkan urusan

smela sye pon de kluar cecair faraj tpi wrna kekuningan sye 36week tpi xla byk...1st time mommy ...

Hijau atau kuning petanda keputihan yg tidak sihat. Better pergi dapatkan rawatan segera.

3y ago

owh yeke sis...mcm syeni xmcm lendir cume rsela mcm air keluar brwarna kuning ,cume haritu sye de buat cek dgn Dr ..kna tggu nxt week rsult dye hrp Xde apela...hmmm

jgn tunggu sampai gatal2. warna hijau memang tak normal. cpt2 jumpa doktor ye

Mungkin keputihan? Puan kena inform nurse atau incharge.

jumpa doktor