Coconut shake

Saya teringin nak minum coconut shake tapi saya baru 4 bulan . Okey ke?

4 Balas

Boleh je klau sis nk mnum. Sy pn hri tu msa btul2 msuk 4 bulan sy mnum coconut shake sbb tringin sgt lma xmnum.. alhamdulillah ok je,sgelas besar jgk la mnum 😅 klau xbrani sis mnum je sikit dlu 😁 org pesan pregnant ni boleh je nk mkn apa pn cuma prlu kawal jgk jgn brlebihan 😁

Kalau memang takde masalah kesihatan, nak minum makan apa pun semua boleh tapi in moderation.

alamak. sy baru 1 bulan. p melaka mnum coconut shake di batu berendam 😅 xde apa²

2y ago

Sy pn xsure hhahaha

Boleh👍