Rasa terlalu ngilu

Saya tengah pregnant 31 w sekarang . Bila baby gerak rasa ngilu teramat sangat dekat kemaluan . Normal ke ye ? Anak kedua yang ni . Anak pertama dulu pregnant takda pun rasa macamni.

1 Balas

hai mommy. normal tu. baby nak masuk laluan tambahan berat baby menekan di kawasan ari ari. sebab tu jadi macam tu

2y ago

makin kerap hamil makin bermcm rasa baru yg tak pernah kita rasa sebelum ni 😆 unless kalau keluar darah atau sakit yg tak boleh dihandle,terus je ke hospital 😊