Saje luahan

Saya tengah pantang tapi ya Allah teringinnya nak makan maggi letak telur... ataupun samyang 🥲 masa mengandung tak boleh makan walaupun craving sangat pastu sekarang time pantang lagi la membuak buak rasa nak makan 😂

4 Balas

Saya pula masa preggy bantai je mkan maggie ke samyang🤣 biarpun husband xbagi tp bila dia xde kat umah saya mkan je bukan slalu pun🤣 skrng ni pantang day-10. Ntah la selera mcm takde sngat. Mkan pun skit2 je. So far dah hilang 7kg dah.

Saya time pregnant, mkn j pe nak mkn... Tp, kawal kuantiti /mkn sekadar lepas rasa teringin... Sbbnya, time pantang mmg x de chance nk rasa... 😅

kenapa mengndung x boleh makan?

6mo ago

Oo tatau mmg mak ngan husb tak kasi makan tak elok katanye

Dah pantang hari ke brapa?

6mo ago

Baru 17 haha