buasir atau bukan

saya tengah pantang baru lepas bersalin sekarang. semalam saya buang air besar sakit sangat sembelit. lepas habis buang air besar saya lap punggung pakai tisu, ada darah sikit sikit melekat. lap sekali lagi ada jgak darah kat punggung tapi sikit saja. tu buasir ke luka biasa je ye ? 😢 #bantujawab

1 Balas

ada rase benda tak dekat bahagian tu sis ? kalau ada, mungkin tu buasir. Kalau takde, luka kot. Btw, sis beli ubat lembut najis dipharmacy. In Shaa Allah najis lembut kite tak takut nk berry.