Risau sgt...

Saya telah cucuk vaksin sinovac awl bln ni... Tp sy tak tahu yg sy mngandung... Adakah bahaya utuk bayi sy#ingintahu

2 Balas

Check dengan doktor~ secara general sy akan jawab okay selagi tk turun darah ke sakit perut yg amat sangat ke. Tapi nak jawapan sahih sila rujuk doktor yg ada record kesihatan puan.

pagi ni ada kua darah cair .... darah apa.. ea... adkah sy kguguran...

3y ago

oo.. ok.. trima ksih... ada keluar ketulan [email protected] darah... sy test kputsan negatif.. esk nk g klink.