Cabut bulu area miss v

Saya tak pernah shave, dari dulu wax 4 bulan sekali & trim pakai gunting je, cuma part yang dekat2 dengan vagina tu tak wax la sebab susah nak tarik situ kulit lembut, so saya cabut pakai tweezer pengepit tu part yang mampu saya tahan sakit… boleh je kan ? Tak bahaya kan ?

2 Balas

saya pun buat macam sis .. dah lama cabut pakai tweezer tak rasa sakit dah .. yang bawah sikit tu trim pakai gunting je .. memang takleh cukur sebab kulit sensitif .. kalau cukur auto luka n gatal n jadi chicken skin

13h ago

Wah samaaa,,,lama2 tak terasa sangat sakit sebab dah biasa. Husband la kata takut bahaya kalau cabut. Bacteria lah luka lah. Tapi kita taknak bulu jadi lebat huhu

boleh ke tahan sakit tu awk...arghhh sy pulak yg terasa sakitnya...hehehe...biasa sy shave je .

13h ago

Masa awal2 dulu wax memang sakit,,menangis dibuatnya. Tapi lama2 dah biasa dan tak sakit sangat dah. Wax pun sebab taknak bulu tumbuh lebat. Lepas wax serious bulu lambat tumbuh & tumbuh pun haluuus je