JARAK DEKAT

Saya tak pernah miss cucuk depo, anak first saya beraalin secara czer. Lepas cucuk depo yg kedua, period saya jadi teratur. Saya cucuk depo dah masuk 3 kali. Tiba2 saya dapat simptom alah muntah dan pening, buat UPT positive, pergi scan mmg sah pregnant. Sekarang dah 25weeks. Risaunya saya 😭 anak baru 1 tahun 4 bulan.

1 Balas

sy tak miss perancang. pun tup2 pregnant. dh nk masuk 30w pun. ank baru 1y6m bsalin czer. next 2w sy ada appt dgn pakar hsptl utk review scar.

6mo ago

belum tahu lg,. lps jumpa pakar dan buat review..baru blh decide. sblm ni czer sbb overdue dan jln xbuka even 3kali induce.