Heartbeat baby

Saya tadi scan 6 minggu 2 hari . Kantung nampak . Heartbeat pun nampak dan dengar tapi belum nampak janin lagi dr kata . Kalau mcm tu kira mcm mne ya #1stimemom

6 Balas

Saya kalau ikut scan 8w3d saya pun risau sebab sama first time mom, ada heartbeat, nampak kantung tapi janin tak nampak lagi dr suruh repeat scan lagi 2 weeks. Doakan saya ye

Klau ikot kan dah ada heartbeat tu alhamdulillah okey tu, sebb yang tak okey tiada heartbeat... Inn shaa Allah positive ye awak

Normal tu. 6 weeks memang belum ada pembentukan lagi. 8 weeks nnt akan start nampak bentuk janin

Sis mcm mana dah skrg? Sbb sy pun sama , tp kena tunggu repeat scan 🥲

Scan semula 8w.

normal