please jawab... risau

Saya tadi Pas solat magrib saya rest tiba2 saya Rasa basah..saya pun terus bergegas ke klinik baby sihat Ka X.. doctor scan dah cek semua baby sihat ..jantung APA semua sihat ... Siapa Ada pengalaman 22 minggu hamil

2 Balas

Mybe tkncing kot sis.. Kalo leaking ketuban, xde bau n xley tahan.. Td mse sis p spital, doc cek air ketuban ke?

Keputihn kot

5y ago

Dia MCM air..ataw suami saya cakap maybe saya masa ambik wudhu tadi saya kecing Dan lupa lap miss v.. saya pun lupa sebb lepas magrib terus Rasa penat sebb berat badan .. bangun 2 terus bawa suami ke kilinik