Thriller & horror movie

Saya suka tengok thriller & horror movie waktu preggy ni. Is it okay? Risau pulak huhu

2 Balas

Layan je sis. Buat activity yg buat kita happy. So hormon pon cantik, stress pon hilang. Takkan nak paksa diri tengok movie cinta cintun pulak bila preggnant haha. Sy mmg layan thriller je haha

3y ago

Xde kot. Cerita je. Berlakon. Yg mak sy pesan jgn tgk bnda real, contoh ada kemalangan jgn la kita jengah tengok mangsa, nanti kena badi mcm tu la.