Hantar anak pada pengasuh

Saya sudah hantar anak pada pengasuh ..masa umur 51 Hari . Sebab nak biasakan awal semiggu sebelum mulakan kerja . Sekarang saya bagi susu badan dan saya buat stock perah susu badan . Saya kerja normal 8 am - 5 pm Hantar pada pengasuh 7.30 am - 5.30 pm Soalan saya. Anak saya lama dgn pengasuh 9 jam Adakah saya akan terlepas berkembangan anak saya nanti ?

2 Balas

Sy pun ibu bekerja mcm sis. Pjj dgn suami. Masa yg ade dgn anak nanti sebelah mlm, cuba luangkan masa sebaik mungkin dgn anak. Mmng akan rasa trlepas bnyk bnda. Klau ade rezeki lebih, sis boleh je berhenti kerja jaga anak.

Anak cepat membesar, rasa rugi klw tak lihat prkembangan baby... Sy rasa kesian kt baby yg mc kecil2 ditnggalkan dgn pengasuh... Sorry sekadar pndapat sy.