Berat baby menurun

Normal ke baby alami penurunan berat badan bila hantar kat pengasuh. Yela masa sebelum kerja dia kuat susu badan, bila dah hantar pengasuh tak kerap susu. Dukung baby pun terasa berat macam berkurang

2 Balas

kt rumah baby minum mcm biasa tak? mlm baby kerap menyusu tak?

bekalkan susu yang secukupnya ikut demand anak kat pengasuh.

1y ago

Kerap juga tapi bila pukul 10 malam ke atas dia susu 3 jam sekali je atau pun ikut mood dia mintak susu kerap2