11 minggu kantung kosong

Saya sudah d scan dari bawah oleh doktor pakar puan d labour room hari khamis lepas...dan kantung masih kosong...cuma ada telur. Hari ni ada keluar darah warna coklat sikit² dan pinggang sakit...apa perlu saya buat?? Saya takut mo p hospital sbb mostly kwn cakap akan kena korek..#pleasehelp

1 Balas

pegi emergency mommy. bahaya. doc kena check, takut nnti keluar x habis boleh bahaya kN diri mommy. x perlu takut, doctor x korek pon. doc scan je, kalau kantung dah ada dipermukaan pintu rahim doc akn keluar kan. x rasa pon sakit pon.

2y ago

ok mommy..tq so much