berhubungan seks dengan suami

saya sudah 8 minggu 4 hari mengandung. sudah ada degupan jantung lepas check syukur alhamdulillah. normal ke kita kurang rasa bernafsu ingin bersama dgn suami? tapi suami nak bersama berhubungan seks dgn kita, boleh ke utk melakukannya?#pleasehelp #seriusnanya

4 Balas

Normal je kot. Saya pun kurang rasa maybe sbb loya mual tu kuat sangat. Tapi kalau nak berhubungan dgn suami takde masalah pun sebenarnya. Unless kalau awak ada rasa sakit atau tetibe bleeding then kena stop.