Alahan teruk

saya start minggu ke 10 sampai minggu 11 ( sekarang ) dah takleh makan dan minum .. makan minum je terus muntah balik .. adakah boleh drip air dekat klinik @ hospital ? sebab badan mmg lemah sgt2.. kena guna buku pink ke bila nk drip tu .. #firstmom #firstbaby

1 Balas

Gi je klinik/ hospital.. kalau belum buka buku pink pun , doktor dan nurse pasti bantu sbb awak dah sakit dan lemah kan. Bila dah buka buku pink, memang ke mana2 awak bawa buku tu sbg rujukan klinik/ hospital

2y ago

So, boleh je ke klinik SEKARANG