Spotting 8m kehamilan

Saya spotting hri ke 4, warna coklat. Hri ketiga bersih xda spotting.start ptang td ad spotting blik. Esok bru nk buat buku...aduhai ada yang pengalaman mcm ni x? Kndungan sy usia 8 mnggu.

6 Balas

mcm sy tahun lepas 8 minggu spotting, melarat smpai ke 12 minggu then tumpah darah. better ke hospital terus. klinik biasa nya akan suruh tunggu 2 minggu utk pantau. moga semua nya baik2 saja utk puan

saya spotting masa week 6, dlm 3 hari macam tu, jumpa o&g, dr scan n bagi ubat kuatkan rahim, dr diagnosis threatened misscariage. pn better jumpa dr

kalo spotting berterusan better ke hspt sis. jgn tgu lama2. sy spotting Masa 4w. dr kata itu petanda awal keguguran...

Terus p hospital dulu. P emergency. Biar doc check. Semoga ade rezeki puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Sy 2 x sporting seoanjang 22w ni alhamdulillah baby ok.. Bykkan rehat ye

jaga kandungan ye Puan