Belum beranak

Saya sorg je ke yg M39hari2 masih belum ranak ye.

26 Balas

sama dengan sa..39week2days tapi belum beranak lagi..ada keluar lendir warna putih+warna coklat tu..dah masuk 4 hari keluar mcm tu..masi lagi baby belum mau keluar..10hb serah diri suda..mau induce 😅😅

xpe sis.. baby na duk lama lg tu dlm perut☺️ sy genap 40w.. igt na besalin tup tup 40w jgk na kua😬 ok if xdk apa2 pdnkandungan... kalau krg bergerak better sis p spital ya

38w3d hri ni due 17/9😆 takda tanda lagi.. masih menunggu haha.. nampak mcm due bln 9 ramai yg belum keluar lgi🤭🤭

9mo ago

hahaha saya 29/9 due date

sama saya sis dh 39week belum besalin..tapi dokter cek last week jln dah buka 2cm saya tunggu 1minggu still 2cm....due nk dekat dah...

saya pun due saya 8 hri blan ni tpi masi blum brsalin lagi,risau sangat😥,, doa kn saya semoga bersalin jgk seblm due ni..Aamiin...

Kalau dah cukup 40 weeks pergi je serah diri. Mesti tengah rasa tak sabar kan nak tgu baby keluar

39w4d,due 9/9. Baby masih bahagia duduk dalam. Kelmarin ada la rasa mcm senggugut,pastu xde dah.

Saya dah pun bersalin 39w6d. Risau juga mula2 takut kena serah diri. Don’t worry mamas.

9mo ago

sama saya sis husband dh cuti tnpa gaji 7hari..bby belum nk kuar lgi...risau

saya masuk 39w3d belum beranak lagi ,, semoga dipermudahkan urusan kita bersalin 😊

sy due 8/9 🥺🥺🥺 Masih belum beranak. doakan sy kawan² semoga baby kluar sebelum due

9mo ago

sama due kte emm tp tk ad tanda lagi ni,risau laa emm