Baby takmau keluar

Ramai juga mommies 39w++ belum ranak ye..meh ler enjoi sama² hahaha (dlm hati nebes)

15 Balas

sy due 19/9..skrg 38ww.berdebar n risau jgk..jgnla overdue..ikut anak yg lain biasa dh bersalin 37ww-38ww..ramai ckp bersalin hari Malaysia 16/9?

sama,sya hri ni genap 39 week still tak ada tanda² kluar?..hari² pujuk baby supaya kluar la sblum due date?

saya ikutkan 1/9 da bersalin tp xde tanda..hari nie kena serah diri jap lg bru masuk wad

9mo ago

saya yg dgr nak kena induce pon rasa seram..semoga sis kuat ya. semoga semuanya selamat?? saya pun skrg dah 38wk menanti hari jugak?

Saya due 15/9..belum ada tanda2..takpa masih enjoy pregnancy..orang cakap nanti rindu kalau lepas bersalin

9mo ago

saya pun 15/9 baby masih seronok duduk dlm perut.

Hahaha saya lgi 2 hari dekat due baby belum bagi tanda nak keluar??

gelak dulu..sy bajet dlm 37weeks bby keluar..ni dah 39 plus xmau keluar lg

due 3/9 esok serah diri..semoge dipermudahkn bersalin semua...#seramsejuk

9mo ago

Sis dh bersalin ke.. blh share pengalam induce..?

Saya dh 40w 2 hri.. blom ade tnda lgi.. 12/9 tarikh serah diri.. huhuhu

9mo ago

Sama la dgn saya sis

sy besok masuk 39w adoi risau due makin dekat belum ada tanda lg

due 11/9 tapi xda tanda lagi.. rajin mengeras je

9mo ago

Sama² selamat berpantang ya sis? moga sihat²