Perhatian bakal ibu dan ibu

Saya snap belakang buku pink..segala panduan ada di situ...rajin rajin membaca sebab banyak maklumat kita perolehi..

Perhatian bakal ibu dan ibu
5 Balas

bila ada rasa2 macam nie dekat badan kita, terus pergi klinik panel. mengharapkan dapat mc daripada doc, tapi doc tak bg, hanya bagi timeslip. katanya masih boleh bekerja.. ya Allah, Allah je tau perasaan tu.. 😭😢

5y ago

Betul tu. Kadang2 doc xphm ape yg rasa. Mtk mc dpt tme slip.. baik p panel dpt mc dapt rest wlpn 1hari je.

yup..bila dah buat buku pink tu, rajin2 kan la belek2 buku tu..bukan buat buku semata2 je..dlm tu ada mcm2 info tntg pregancy 🤗

Buku pink yang saya dapat takda tulis benda ne.. Btw tq atas perkongsian

tp ramai yg x baca...ade yg tunggu respon dari sini pun ye...😏

Baik tanya doktor terus.hati kita pon lega