Kepala baby lebih besar

Saya skrng 28m 6h.. pegi scan dr ckp kepala baby besar mcm bby usia 32m.. 2 minggu nti repeat scan🥲normal ke mcm tu.. risaunya..#seriusnanya

4 Balas

sama , bby sihat je cuma size bdan n kpala xsama minggu .. skrg dh 32 weeks . still perlu selalu appointment dgn pakar o&g .

6mo ago

takpa ,selagi doktor xde kata apa2 yg tak normal.. positive je oke.. ☺️ skrg sy dh 32w tp kepala dh 36w.. risau jugaa ..tp tenang2 je lah.. semoga dipermudahkan urusan❣️

sama ngn sy puan.. skrg pun kepala baby besar dri usia kandungan.. DR kata jaga pemakanan jgn mkn manis²..

Semoga yg baik2 je untuk awk 🥰