Week keberapa boleh cek jantina baby?

Saya skrg week 15 bole cek sdh ka?#ingintahu

8 Balas

sy haritu 15w dh bole nampak sis. tpi dr ckp 50 50 tk boleh nk confirm. nnti try lgi skli 18w+ utk details scan.

Belum lagi. Saya 17w scan check perkembangan baby rezeki dapat nampak gender baby

Sis tunggu buat detail scan trus nt 20w-25w. Bolrh tgok gender check jarijemari dll ank trus.

4w ago

noted ☺️

nak tny klu nak cek jantina ckp dgn doktor atau mmg doktor bg tau

20w at least baru nmpk clear.

tggu 17 week keatas ok kot