Ingin tahu ?

Saya skrg rasa mcm ngilu bila hujung2 kencing tuh. Rasa nak kencing tapi takdepon .

12 Balas

Macam kencing kotor. Biasa awal2 kehamilan senang kena kencing kotor. Sis kena gi klinik nanti dr buat test

Biasanya kalau simptom macam ni sebab kencing tak lawas/ kencing kotor. Jumpa pakar ya dear. Take care

sy klau mcm tu msti kncing kotor... minum air barli sis... klau blh telan air masak mnum bnyak2

8mo ago

okay baik. tq sis for respond

Could be UTI. minum ural cepat sikit baik. Ada jual per sachet kat farmasi

Normal. Lagi2 kalau dh hujung2 kehamilan. Sbb kepala baby dah dkt bawah

8mo ago

I 4kali beranak tak pernah plak rasa sakit masa kencing time hujung2 beranak tu

macam kencing kotor tu sis. sis kena banyak minum air kosong dgn air barli.

Mungkin sis kene kencing kotor.. Cuba refer pada Dr atu nures di kk

Mungkin kencing kotor tu.. minum air bali byk2 bagi hilng kencing kotor

8mo ago

tq sis for your respond

Brapa minggu? Simptom kencing kotor jika di awal kehamilan

8mo ago

setakat ni dia tak mengganggu saya . rasa ngiluntuh pon tak kuat sangat . saya tak cek upt ape2 lagi . risau pulak

kencing kotor? pergi klinik test air kencing