Tambah nafsu bersama suami

Saya skrg pregnant 37 minggu, org kata kena bersama suami bagi mudah bersalin.. masalahnya saya takde langsung nafsu, dgn sakit2 badan ni. Suami pegang nak romantik2 pun rasa rimas sbb panas.. nak start foreplay pun boleh tertido sbb badan letih. 🥲🥲 ada tips tak mummy2? Badan rasa berat sgt.. teringin tu ada tapi badan tak mampu. Auto nafsu tu tak datang hmmm#pleasehelp #advicepls #firstmom

6 Balas

saya bersama smpai prgnant 38 weeks😅39 weeks 2day, dh beranak. Ya Allah, srs sis.. beranak tak sakit masa tu wlaupun kali pertama. mungkin sbb slalu bersama, itu yg memudahkan saya beranak😊berat baby girl 3.50 kg, alhamdulillah sgt senang wlaupun tinggi sya 149cm dgn berat 53.8kg masa tu. itulah guna nya *bersama* dgn suami wlaupun tidak bernafsu😌