berat baby ikut minggu?

Saya skrg ni dah masuk 32 minggu...Baru 2x ni doctor scan baby berat 1.9kg. Normal tak berat baby ? Doc ckp normal je . Saya on GDM & INSULIN. Doc siap pesan minggu 34-35 dia akn scan balik..klu baby kecik @ besar kena operate 😦. Takutnyaaaaaa#firstbaby #1stimemom

2 Balas

Asalkan masih dlm range. Doktor sy minta jaga2 jugak takut mgu 34 berat baby naik mendadak. Sy gdm on metformin, 33w.

Normal puan. Semoga dipermudahkan segala urusan puan okay 💪🏻 ☺

3y ago

thanks mummy ☺