Kepala pusing @ mabuk

Saya skrg mengandung 12wks. Kdg2 selepas makan saya akan rasa sgt mabuk dan pandangan mata saya berpusing2 sehingga saya terpaksa segera baring dan pejam mata sbb nmpk dunia berpusing2. Folic acid sy x tinggal. Ada ibu2 yg berpengalaman mcm saya x? Swaktu check up ada pnh tanya doctor tp x membantu.

4 Balas

Better masa checkup kk bagitau , takut sis ada masalah tekanan darah rendah atau hb low .. tp tindakan sis betul terus baring sbb risau kalau sis paksa berdiri kang jatuh pengsan lagi susah

Sama dengan saya sis penat la muntah2 pening loya 11 weeks. Anak first tak dak alahan mai kali ni Allah penat sangat. Balik kerja rebah terus 😭

ini mcm ada mslh tekanan darah..pergi klinik segera check.. dan rehat

Sama dengan saya sis.. 😢