TERSEDAK SEMASA TIDUR

Hi , saya skrg dh 30weeks. Ada yang sama ka? Sejakk kbelakangan ni bila tidur jaa mesti tersedak tgah malam mcm nk ilang nyawa.. ada tak yg pernah alami? Kenapa ya? Ka sbb baby dlm kndungan dh besar & dia kickk smua organ² yg ada 😆 #ingintahu

8 Balas

Sama.. 30weeks n ada jugak kdg tersentak bangun sb tersedak ni😂 biasanya sy bangun duduk sandar jap.. mnum air kosong sikit(spare tepi katil) lepastu ubah bantal or posisi tdur☺️