Perut cramp

Hi. Nak tanya saya check CB 2-3 weeks pregnant. Saya baca kena tunggu 8weeks untuk scan. Tp normal ke kalau rasa mcm sengugut cramp sepanjang hari. Kalau bangun pagi perut rasa keras sekejap lps tu ok cumanya lps tu akan cramp. #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

Perut cramp
3 Balas

Kena tunggu 8weeks tu, utk Kalau nak terus nampak time scan. Kalau risau boleh je pergi awal. Maybe scan belum nmpak ke mcm mana, tapi you boleh tanya doctor pasal simptom you tu apa semua tu. Sbb I Kalau awal2 cramp xlama pun, just semalaman je...yg lepas2 tu rasa mcm bloated. Usually cramp is not a reason to worry, Tapi better don’t overwork yourself dulu la awal2 ni. Buat kerja ringan2 je dulu. I know you’re worried 🙂

3y ago

Lega baca komen u. Alhamdulillah semalam kurang rasa cramp. Thank you for your understanding 🥰

mmg awal kehamilan rasa macam senggugut..angin pun banyak dalam badan..🥰

3y ago

Terima kasih. Lega dengar respond mcm ni. Membantu sangat. Thank you ya

bykkan rehat ya

3y ago

Terima kasih sis 🥰