Penat sangat

Saya skarang 6weeks pregnant. Biasa ke rsa penat sangat asyik nk baring/tido je. Alhamdulillah so far xde mual2 atau muntah2. Tpi mcm mna nk kurangkn penat ni. Puasa ke tak puasa ke sama je rsa penatnya. #bantusharing

1 Balas

Mmg awal ni kita akan rasa penat lain macam sbb badan tgh nak adapt dgn perubahan hormon. Kalau kerja kena curi masa nak rehat ya. Kalau kat rumah tu rehat je bila perlu. Ada masa buat stretching/pregnancy yoga utk renggangkan otot sbb byk rehat

2y ago

owh ok normal je eh. tq ☺️☺️