Keliru, adakah saya hamil atau perubahan hormon?

hi, saya sepatutnya dah datang bulan, tapi datang awal dua hari & dah bersih pada hari ketiga. persoalannya tak banyak darah yang keluar macam period biasa, yang ada cuma dark spot sikit sikit je. normal ke macam tu? atau saya hamil? jadi patut ke saya buat UPT dan bila waktu sesuai? #ingintahu #bantusharing

2 Balas

mcm sy jgk ni ..tp sy kluar drh lg awl drpd tarikh period .. sy ingt period(calour lain)sbb period sy memg tk normal sngt ..so buat tk thu je . keesokannya tk ad kluar drh , just kluar 2-3 ttik je ..plik jgk la ..ingt kesan drpd mkn jamu . buat tk thu lg ..keesokannya clear tk ad ap2 ..tbe2 perut rasa something ..balik kerja trgerak nk buat upt test ..tgk2 hasilnya +ve. apa kata sis buat upt..mana tahu rezeki sis tahun ni ...amin

3y ago

aah, saya awal jugak dari tarikh period. sama situasi macam sis. sis ada morning sickness ke? okay, nanti saya cuba. terima kasih ye :)

Try la upt. Xbuat kita xtahu pergnant atau x

3y ago

baik, terima kasih ye :)