Preg Anak Kedua

Saya selamat lahirkan anak first secara normal, tapi saya datang period hanya sekali sje lepas pantang.. Suami saya kuat sngt nafsu untuk bermesra.. Sehingga kan saya taksempat ambik suntik untuk ikat perut for tak preg lagi.. And Taklama tu saya check test preg, 2line.. Tak menjadi ap ap risiko ke kalo preg tok baby kedua hmm ??..

1 Balas

Rezeki tu sis. Kalau bersalin normal InshaAllah xde risiko yg tinggi sgt utk pregnant dlm jarak yg dekat. Boleh tye doktor ye