Period dekat 30 hari

Saya selalunya period normal,dtg on time .tp sejak saya pakai iud,period saya x dtg setahun setengah...n sekarang dtg dekat nak masuk sebulan..normal kah? #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

tempoh haid plg lama 15 hari 15 malam. selepas tu disebut darah istahadah, kena bersihkan sblm solat. Apa2 cek doktor ye. darah istahadah tu darah penyakit sama ada mmg penyakit atau ada faktor luaran yg menyebabkan darah penyakit tu keluar; contoh: makan jamu, iud dll

2y ago

🌻