Sarang Burung Apa Yang Bagus Masa Pregnant Ya?

Hi. Saya sekarang pregnant second trimester anak first. Xtau nak makan supplement apa. Sy just mkn folic acid yg klinik bg je dgn vitamin c soluble tu pun lepas doctor cakap boleh makan. Sy pn xde la nk try mcm2. Ada jugak tengok dekat ig jus mamariam, minyak kelapa dara d aura tp tengah berkira2 lagi nk beli. Ni duk tengok org ckp sarang burung elok rasa nk try pulak tapi xtau mana yang okay. Ada sesiapa yang consume boleh bagi suggestion x?#firstbaby #advicepls #1stimemom #pregnancy

2 Balas

Sis, sblm ambil apa2 suppliment better consume dgn doc dlu. Sbb dh bnyk jadi komplikasi / penyakit lain pd ibu & baby. Owner product overclaim ni lps tgn je..