Bagaimana Kita mahu tahu Kita pregnant ?

Saya sekarang mengalami perut macam rasa tegang dan rasa penuh shaja..serta masuk hari ini 4 Hari dah rse begitu..saya bru tdi tgk 10 pemakanan yang boleh gugurkan kandungan..salah satu makan pedas ..sye mmg mkn pedas ..so mcm ane ye ? Rse tkut on ada..dn sepatutnya hri ni Hari kedua sye period jika tgk dkt apss my tracker. Boleh ssiapa bantu saya ?

12 Balas

Upt test

2y ago

baik kak..trima kasih ye .agak-2 nk buat skrng atau tnggu tempoh period sye abis dlm my tracker ..tpi sye x dtg haid lagi.