Baring 12weeks

Saya sekarang kalau baring meniarap, rasa benjolan kat perut tu. Rasa senak. Padahal baru nak masuk 12 weeks😅 lepastu auto baring mengiring balik. Normal la kan tu? Ke awal sangat? Risau pulak #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

6 Balas

Senak wey skrg klu niarap. Sy ngiring pun kadang rasa perit perut tertarik. X tau la perut muncit sbb kuat makan atau pregnant. Selera menjadi2 start pregnant ni adeh

1y ago

Sy pertengahan November due😆. Semoga dipermudahkan semuanya insyaallah

Saya 14w pun x meniarap dah. Sbab perut pun nmpak mcm muncit dah 🤣 haha. Skrng ni tido ngiring kiri or kanan je..

sama lah ngiring pun dah kena letak bantal sendal. hehe

sy pn 12w..rasa bnde yg sama ...xblh nk meniarap dh...

sama ngan sy..skrg ni bari giring je laa..

jgn meniarap dah sis. not good