Makanan untuk ibu hamil

Saya sekarang dh 10mggu and mengandung anak first. Masa mula2 xda ptg makan apa2. Semua masok. Sekarang nk makan memilih sangat. Rasa nk mkan tp bila dah masok tekak rasa nk muntahkan balik. Ibu2 ada x mknn yg senang hadam, sihat dan mudah didapati. Minum susu anmum pun skrg bru nk masok sachet ke 2. Xmasuk juga😭. Lagi 1 nk makan ubat macam mana nk bg xrasa mual sgt. Please help. Tq

1 Balas

makan buah2 han..sy slalu letak oren dkt peti sjuk ..lpas 2/3 jam baru sy mkan..kdang mkan bnda2 asam..utk kurangkan loya