Fatigue in early pregnancy

Saya sekarang dalam 6 weeks. Badan saya jadi lemah letih semua la. Mcm nk terbaring je and mengantok 24h. Semua kerja rumah tergendala. Perlu lawan rasa fatigue tu atau ikutkan je..?

2 Balas

its normal to get exhausted, during pregnancy, especially in the first 12 weeks its due to hormonal changes at this time can make you feel tired, nauseous and emotional. just have rest as much possible

Sometimes kalau penat sangat rehat jer, saya macam tu juga tapi tidak lah sentiasa setiap kali petang ajelah