Overthinking

Hi, saya sekarang dah 6 weeks tapi no symptoms except tak selera makan and pagi sometimes sakit kepala. Ada tak mommies yang sama macam saya? Saya tak nak overthinking sebab appt kk lama lagi.

2 Balas

sama sis, sy awal2 rasa sakit breast mual2. tp skrg dah tak sakit breast & mual kurang. cuma pening kepala je tu pun makin hari makin kurang. risau sgt tp repeat scan lambat lg. 😢

2w ago

Kta sama sis…sy lagi lah blm scan lgsg…awak dh bpa week?

Xda selera pun kira simptom jgk puan…sy pun slowly hilang mual tp skit breast masih

2w ago

Kalau puan dh scan n ada hearbeat ok …mcm sy blm lagi g scan..nk tggu 10w…smlm mual tb2 dtg blik