Lesu, mood ups and downs, selera makan tak ada, sakit kepala and loya at all time.

Ada tak preggy mommy yang ada symptoms yang sama? Macam mana nak get through semua ni especially sakit kepala and loya. Going to be 11 weeks pregnant. #cantcope

1 Balas

Iya tu semua common symptoms. Banyakkan rehat, kerapkan makan tapi dlm kuantiti sikit utk kurangkan loya, bykkan buah buahan jgk. Masuk 2nd trimester nnt InshaAllah will be better 🌸