sakit tulang rusuk belah kanan

hi..saya sekarang dah 32 week 6 hari..normal ke ye sakit tulang rusuk sebelah kanan yg bawah breast tu..nak tido dgn buat kerja sakit la..tak selesa jadi nya..ada cara tak nak hilang kan sakit tu..

1 Balas

kita sama puan... week yg sama... saya pun sakit sangat kat tempat yg sama, tapi tak tahu nak buat apa. lagi2 kalau duduk lama mengadap laptop, rasa nak tekan2 aje tempat sakit tu

1y ago

kan..rasa tak selesa sgt ni..harap2 ada cara boleh hilang kan la sakit ni..😭