Tanda bersalin ke ni ?

Saya sekarang 37week 1day. Pagi tadi tiba2 keluar coklat macam ni. Perlu ke saya pergi hospital skrg ? Sebab history bersalin anak first keluar tanda pecah ketuban. Second ni agak confuse sebb keluar mcm ni. Buat masa skrg ni belum ada rasa sakit perut lagi. Ada pengalaman mcm ni tak?

Tanda bersalin ke ni ?
2 Balas

Saya macam nih lah, seminggu juga on off keluar. Lepastu semalam baru ada blood show, pergi hosp check semua. Baru 1cm doc bagi balik. 39minggu4hari

1y ago

Takde sis. Lepas dah keluar tanda darah, baru sakit perut.