SEDIH..

Saya sedih sebab suami saya slalu cakap.."awak hilangkan fikiran rasa tak larat,penat ke, or bendaa yg negative².. nanti jadi xlarat sungguh" .. sy bru je dpt tahu pregnant dia tiga hari lepas..memang happy sgt dpt taw..tapi perasaan penat xlarat tu sy xdpt nk sorok sbb sy betul2 xlarat..Saya sedih sangat skrg ni..hmmm

1 Balas

Sy ni 7bulan alahan lembik trbaring..bed rest.. Mknn smua org sdiakn..mjur suami faham..bnde bkn kita mntk. Dh mmg bwakan budak