Mengalami Depression

Saya sedang mengandung 36weeks.. Apekah ubat anti depressi yang boleh saya ambil ketika mengandung? atau saya perlu pergi ke hospital untuk dapatkan rawatan dengan pakar psikiatri??

2 Balas

maaf ya puan, saya seorang pesakit dan tngh jalani rawatan di klinik psikiatri tu pun ssh nk dpt ubt. sila rujuk ke klinik kesihatan dan kalau teruk baru depa refer ke klinik psikiatri

2y ago

boleh pegi blk ke klinik tersebut dan selalunya dr x kn mudah2 beri ubt ...selalunya akn jmpa dngn unit kaunseling

pg rujuk hospital. jgn sebarangan makan ubat