Sakit tulang punggung

Saya sedang berpantang 21 hari. Macam mana nak hilang sakit di bahagian punggung ye? Bila duduk and nak bangun tu terasa sakit sangat, dari pregnant sampai skrg

2 Balas

try bertungku dan duduk atas tungku tu sis sbb bila kita beranak anak kita tulang2 punggung ni membuka salah satu sebab juga sakit bahagian tu..waktu mengurut pon biasa depa akan tekan bahagian tulang punggung utk rapat kan balik..jgan bg angin masuk sentiasa pakai stoking yaa

sy masa pregnant sakit mcm ni, pergi kk, dia bg ubat sapu. alhamdulillah 3kali je sapu terus helok. try g minta ubat sapu sis. jangan dibiarkan nnt lg melarat.