Minum air campur madu. BOLEH KE?

Saya sedang batuk². Boleh ke sy minum air campur dgn sedikit madu pd kehamilan 1st trimester ni? #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

Minum air campur madu. BOLEH KE?
1 Balas

Boleh saja tkde masalah. Tp klu belum buat swab test or self-kit tu boleh la buat ye. Just to be sure sbb sy masa positif covid pun simptom cuma batuk saja

3y ago

Semoga yg baik baik utk puan. Kes sy pun suami positif sy negatif awalnya. Suami dh masuk hospital baru sy berjangkit 😢 kena kerap sanitize rumah dan barangan yg suami sentuh. Buka tingkap utk pengudaraan dan langsir utk kasi cahaya matahari masuk rumah. InsyaAllah, sy doakan yg baik baik utk puan dan suami