Normal ke h*rny 24 jam akhir trimester?

Saya sebelum ni ada masalah hubungan intim. Saya ada vaginismus dulu and mmg susah nk ter*ngsang. Dah 2 tahun lebih dah. Tp sejak pregnant, masalah vaginismus saya dah selesai and now akhir trimester lagi 1-2 minggu nk bersalin, saya perasan saya terlampau cepat sgt ter*ngsang & my p*ssy keep on keluarkan cecair non stop walaupun takde buat pape 😅 Normal ke? Benda ni pada saya bagus utk hubungan suami isteri so saya ok je. Tp saya ada baca yg kalau lepas beranak usually akan kering balik & ada yg takda sexual drive dah. Betul ke? Kalau betul ruginya 🥹 boleh ke stay je mcm ni even after beranak? Ada mommies mcm saya tk?

2 Balas

normal. lepas bersalin banyak faktor buat libido turun. jaga makan jaga stress level etc inshaAllah okay.